9.3.2014 GP Apertura

skupna gp apertura

Poziranje pred štartom.

Na lepo pomladno nedeljo 9. marca je bila na sporedu prva dirka sezone v Italiji. Udeležili so se je Milko Volarič, Matevž Melinc, Nejc Eržen, Nejc Kravanja, Gašper Koren in Matjaž Rot. Najbolje se je odrezal Nejc Eržen z 9. mestom v kategoriji.

Poročilo Nejca Eržena z dirke:

Za začetek moram pohvaliti udeležbo KK Soče na otvoritveni dirki. Mislim, da smo postavili rekord na dirkah v ITA, saj nas je blo kar 6 (Milko, Matevž, Nejc E., Nejc K., Gašper in Matjaž R.). Hkrati upam, da bomo ta rekord kmalu popravili Twisted Evil

No, dirka pa… Velika smola za Milkota, ki je v začetku tretjega kroga občutil kako trd je lahko asvalt, ko ga je na tla spravil eden od Avstrijcev na dirki. Milko, upam da boš čim prej sestavljen in pripravljen za nove dirke!!! Na žalost se včasih zgodi tudi tisto za kar vsi kolesarji na štartu upamo, da se ne bo!

Po padcu Milkota, sem bil jaz na žalost ujet v ozadju, kar je pomenilo cca 10km lovljenja grupe. Še dobro, da sem doma pozabil pas za srčni utrip, ker bi v nasprotnem primeru verjetno obupal. Skratka cca. 10km do cilja nam je v skupini 10-15 uspelo ujeti priključek. V zaključku sem celo še poskušal se udeležiti šprinta, vendar sem bil predvsem zaradi lovljenja že povsem prazen. Na koncu je bilo dovolj za 9. mesto v kategoriji. Glede na okoliščine in na to da sem na žalost edini od Soče končal dirko v grupi, sem kar zadovoljen.

Upam, da bomo na naslednji dirki lahko pisali o boljših rezultatih, ter predvsem, da bomo dirko vsi končali celi!!!

REZULTATI


Pusti komentar

Iščete po vsebini?

Uporabite iskalno formo: