5.10.2013 – 38. dirka Kobarid-Drežniške Ravne – Pokal občine Kobarid

DSC08544

“Gasilska” na cilju

Tradicionalnega, že 38. vzpona Kobarid Drežniške Ravne se je na hladno prvo oktobersko soboto udeležilo približno 160 tekmovalcev in tekmovalk različnih kategorij.

Ob 11h so kot prvi na progo ki je štela za državno prvenstvo Slovenije v vzponih podali tekmovalci in tekmovalke kategorij Mlajši in Starejši Mladinci, U23 in ELITE. Najhitrejši je bil Andi Bajc, ki je tako dosegel naslov državnega prvaka v vzponih. Pri ženskah pa je bila najhitrejša Urša Pintar.

Ob 11:15 je sledil štart kategorij Amaterjev, Masterjev in Žensk. Skupno je bil najhitrejši že večkratni zmagovalec te dirke; italijan Alessandro Magli. Izmed takmovalcev KK Soča, ki so se domače dirke udeležili v velikem številu, se je najbolje odrezal Davor Mlekuž, ki je s časom 24:03 dosegel zmago v kategoriji Master A. Na stopničkah mu je z osvojenim 3. mestom družbo delal Matevž Melinc. V kategoriji Amater je Gašper Koren osvojil 2. mesto, v kategoriji Master C pa je tokrat Milko Volarič za las zgrešil stopničke in pristal na 4. mestu.

Rezultati Absolutno

Rezultati po kategorijah

Galerija slik Petra Koren

Galerija slik Milan Gruntar

Pripravil: Gašper Koren


Pusti komentar

Iščete po vsebini?

Uporabite iskalno formo: