Vabljeni na 49. Vzpon za pokal občine Kobarid

DSC_0870-JAN STIH-149V soboto, 5. oktobra 2024 bo na sporedu že 49. izvedba dirke Kobarid-Drežniške Ravne. 

PRIJAVE: Preko spletne strani http://prijavim.se ali na dan tekmovanja na startnem mestu na Trgu svobode v Kobaridu, med 8:30 in 10:30 uro. Startnina je 20 € in se plača ob prevzemu startne številke. Za člane KK Soča je ob poravnani članarini za 2024 startnina brezplačna.

START: Start dirke je na Trgu Svobode v Kobaridu na začetku Gregorčičeve ulice. Glavni sodnik prične z klicanjem tekmovalcev vseh kategorij v startni prostor ob 10:45. Start je ob 11:00 za vse kategorije.

PROGA: Dolžina dirke je 9,2 km in je v celoti asfaltirana. Poteka iz Kobarida (Trg Svobode) po Gregorčičevi ulici mimo Napoleonovega mostu (leteči start), Drežnice do korita nad Drežniškimi Ravnami. Višinska razlika 600 m.

PODELITEV: Razglasitev rezultatov in podelitev pokalov in nagrad bo na ciljnem prostoru (Korito nad Drežniškimi Ravnami) predvidoma ob 13:00h. V primeru slabše vremenske napovedi bo le ta potekala na prireditvenem prostoru na Trgu Svobode v Kobaridu. Tekmovalci bodo o točnem poteku obveščeni pri prevzemu štartnih številk.

Na ta dan bo v Kobaridu potekal tudi Jestival okusov in umetnosti, v okviru katerega bo potekala tudi naša dirka

Dirke se lahko udeležijo vsi kolesarji, tudi brez licenc in klubov. Tekmovalci rangiranih kategorij Elite, U23 itd, tekmujejo izven konkurence.

RAZPIS

Posnetek zaslona (25)


Pusti komentar

Iščete po vsebini?

Uporabite iskalno formo: