6.4.2014 – 16° GP Industria, Commercio e Artigianato Reana del Rojale

Nejc Kravanja po padcu na dirki

Nejc Kravanja po padcu na dirki

V nedeljo, 6 aprila so se tekmovalci KK Soča udeležili cestne dirke v Reani del Rojale. Najbolje izmed naših se je ponovno odrezal Nejc Eržen, ki je po dirki zapisal tole:

Nova dirka, nov rekord po udeležbi KK Soče na diirkah v ITA. Zasedba:Nejc Kravanja, Nejc Eržen, Gašper Koren, Primož Kenda, Matjaž Rot, Igor Vezenšek in Robert Novak. Glede udeležbe, samo tako naprej, ker mamo še malo rezerve!
Glede rezultatov…mamo še precej rezerve kot ekipa.
No, izkupiček smo izboljšali, z grupo sva v cilj prišla dva, Matjaž in jaz. S tem da je Nejc K. padel 300m do cilja v špintu glavnine.
Najbolj aktiven je bil Matjaž Rot, ki je večkrat poizkusil tudi s pobegom, vendar je bilo v tako močni konkurenci praktično nemogoče pobegniti, tako da je o zmagovalcu odločal šprint. V zadnjih 2 km, mi je Nejc Kravanja pomagal pridobiti in ohraniti pozicijo za šprint, kar je bilo vse prej kot lahko.
Uspelo mi je doseči zadovoljivo 4. mesto! Več bi težko iztržil saj sem bil v zaključku kar malo utrujen. Dirka je bila namreč kar hitra, Garmin mi je pokazal povprečno hitrost 44kmh Shocked

Pohvale Rotu, za borbo v ospredju. Še večje pohvale Nejcu K. za pomoč v zaključku!!! Mislim, da bomo na ta način dosegli lahko še kak lepši rezultat ko bomo kompletni. Vsekakor ti bom uslugo vrnil! Je kar precejšnja razlika ali se lahko v borbi za pozicijo v zadnjih km lahko skrivaš v zavetrju moštvenega kolega ali ne.

Nejc, ti se čimprej poceli!
Za ostale, ki jim ni uspelo zdržati visokega ritma glavnine, pa glavo gor še kak trening in bo. Predvsem pa mislim, da bolj kot moč mogoče manjka izkušenj. Tako, da čimprej na naslednjo dirko!


Pusti komentar

Iščete po vsebini?

Uporabite iskalno formo: